2724023693 6937212342 ΒΙ. ΠΕ. Μελιγαλά Μεσσηνίας konstantinosdellis@gmail.com
hero image
 
 
 
ΔΕΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Σίδηρος - Συρματουργία - Χάλυβας | Μελιγαλά
 
 

 
 

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1988, με έδρα την Πέτρου Ράλλη 35, στην Αθήνα. Με αντικείμενο εργασιών την κατασκευή σιδηρογωνιών, περιφράξεων και γραμμικών συστημάτων αμπελιών, τροφοδοτώντας τη ζήτηση της αγοράς (πεδιάδα Μεσαράς Ηρακλείου Κρήτης, Νεμέα, Θήβα και την υπόλοιπη Ελλάδα) με ετήσια παραγωγή 400 τόνων.

 

Μετά από δώδεκα έτη, έκανε μετεγκατάσταση το έτος 2000 σε ιδιόκτητους χώρους 3.500 τ.μ. στη Β’ ΒΙΠΕ Καλαμάτας - Μελιγαλάς, εκσυγχρονίζοντας το εξοπλισμό της και προσθέτοντας καινούργια χαλυβουργικά προϊόντα.

 

Διαθέτει γραμμή κοπής COILS γαλβανιζέ, ντεκαπέ και πικλαρισμένου Χάλυβα, Στράντζα  - Ψαλίδι σε ειδικές ή εμπορικές διαστάσεις από 0,30mm έως 4,50mm. Επίσης διαθέτει πλεκτικές μηχανές παραγωγής δικτυωτού συρματοπλέγματος με μέγιστο μήκος 2 μέτρων. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
Με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε και την εμπειρία των 35 ετών στο χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε οποιαδήποτε ειδική ζήτηση στον τομέα των Χαλυβουργικών προϊόντων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
 

Η εταιρία του Δελλή Κωνσταντίνου παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στην αποστολή και την τοποθέτηση των προϊόντων της σε όλη την Πελοπόννησο.

Όταν προκύπτει η ανάγκη για την αγορά και την εγκατάσταση σιδηρογωνιών, περιφράξεων ή σκίαστρων, η εταιρεία αναλαμβάνει την παράδοση των προϊόντων με ασφάλεια και αξιοπιστία. Εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα φτάνουν στον προορισμό τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει την υπηρεσία τοποθέτησης των προϊόντων της. Εξειδικευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν την εγκατάσταση των σιδηρογωνιών, των περιφράξεων και των σκίαστρων με επαγγελματισμό και ακρίβεια.

 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

konstantinosdellis@gmail.com
 
 

2724023693 - 6937212342
 
 

ΒΙ. ΠΕ. Μελιγαλά Μεσσηνίας